Mandler med rosmarin til snack

Mandler til snack

Et fast indslag hos mig er næsten altid at gæster bydes velkommen med et lille glas og så saltede mandler – i en lang periode har det været, salt mandler med et drys lakrids. Nu ville jeg prøve noget lidt andet – jeg valgte at smutte mandlerne og så krydre med rosmarin og lidt flage salt – det er så enkelt men rigtig godt!.

Du skal bruge

200 g mandler

2 spsk olivenolie

1 spsk frisk rosmarin hakket

1-2 tsk flagesalt

Kom mandlerne i kogende vand et par min – hæld vandet fra og smut dem. Kom mandler sammen med olie, salt og fint hakket rosmarin i en skål eller i en plastikpose. – Rør godt rundt eller ryst posen, så alle mandler er vendt i olie og krydderier.

Hæld mandlerne ud på en bageplade beklædt med bagepapir.

Kom dem i oven ved 175 grader i ca. 10-12 min – vend rundt i dem under vejs. De skal være gyldne. Afkøl – skal de ikke spise straks kan de fint opbevares i lufttæt beholder.

Følg:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *