Mandler til snack
Et fast indslag hos mig er næsten altid at gæster bydes velkommen med et lille glas og så saltede mandler – i en lang periode har det været, salt mandler med et drys lakrids. Nu ville jeg prøve noget lidt andet – jeg valgte at smutte mandlerne og så krydre med rosmarin og lidt flage salt – det er så enkelt men rigtig godt!.
Du skal bruge
200 g mandler
2 spsk olivenolie
1 spsk frisk rosmarin hakket
1-2 tsk flagesalt
Kom mandlerne i kogende vand et par min – hæld vandet fra og smut dem. Kom mandler sammen med olie, salt og fint hakket rosmarin i en skål eller i en plastikpose. – Rør godt rundt eller ryst posen, så alle mandler er vendt i olie og krydderier.
Hæld mandlerne ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
Kom dem i oven ved 175 grader i ca. 10-12 min – vend rundt i dem under vejs. De skal være gyldne. Afkøl – skal de ikke spise straks kan de fint opbevares i lufttæt beholder.