Kerne kiks eller knækbrød med chia frø og andre kerner!
Disse kiks er nemme og de er gode som snack med eller uden en dip. Eller til osten eller til theen eller bare til at spise fordi man lige har lyst!
1 dl solsikkekerner
1 dl rugmel
1 dl quinoa
1 dl græskarkerner
1/2 dl chia frø
11/2 dl vand
1 æg
1 tsk salt
lidt oliven olie til at rulle ud i.
Ægget piskes med vand – de øvrige ingredienser tilsættes – bland godt så det hele hænger sammen – tyk grød!
Hæld ca. halvdelen ud på et stykke bagepapir der er smurt med oliven olie – (det skal passe til pladen) – læg et stykke bagepapir ovenpå og rul ud så tyndt som muligt. Træk det øverste stykke bagepapir af. Gentag med resten af massen.
Du kan skifte kerner ud – jeg har netop bagt igen hvor jeg har brugt bygflager i stedet for quinoa og lidt sesamsfrø.
Bag dem ved 130 g i ca. 50-60 min. Afkøl og knæk dem i mindre stykker – opbevares i lufttæt dåse.
God fornøjelse og tak fordi du læste med