Sommer salat med hummerhaler og nektariner
Salat til middag på en varm sommerdag, det kunne nemt være denne, den fylder og den smager fantastisk. Server den med et godt stykke brød til. Hummerhaler kan erstattes med store rejer.
Du skal til 2 personer bruge
lidt grønne haricots vert – kogte og kolde
lidt ruccola salat
2 tomater
1 – 2 nektarin
1 avocado
lidt basilikum
ca. 200 g frisk pillet hummerhaler
smør til stegning
1 tsk honning
reven citronskal af 1/2 citron
lidt paprika
dressing af
4 -5 spsk avocado olie
1 spsk citronsaft
2 spsk æbleeddike
lidt salt og peber
Bland grønne bønner med rucola , tomater i både, nektariner i tern rør dressingen sammen hæld denne over og vend forsigtigt – anret på fad.
Skær avocado i både og læg på salat.
Smelt en god klat smør på panden, tilsæt paprika, honning og sauter hummerhalerne heri ganske kort tid – tilsæt reven citronskal.
Tag af varmen og kom dem på salaten – pynt med lidt frisk basilikum. Server straks. Godt brød passer godt til.
God fornøjelse og tak fordi du læste med.