Torskefilet med pesto tilberedt i sous vide

Torskefilet med pesto tilberedt i sous vide

Jeg har forlænge siden været på kursus i brug af sous vide! Jeg fik indkøbt sous vide stav, vakuumpakker og tilbehør. Men jeg er aldrig kommet rigtig igang – måske fordi jeg opbevarer stav og vakuumpakker, så de skal findes frem! Men nu er der ikke længere en undskyldning, jeg har fået en ny dampovn med sous vide program og en vakuumskuffe. Så jeg er igang.

Nu er det jo ikke sådan at man ikke kan tilberede de opskrifter jeg lægger uden ny ovn eller sous vide stav, de kan nemt tilberedes i ovn og du kan bruge dem som inspiration til krydring og tilbehør. Jeg håber ihvertfald, at du fortsat vil læse med.

Torske filet er tilberedt med pesto som giver en god smag. Jeg har brugt pesto med rucola, du kan finde opskriften på bloggen.

Ingredienser 2 personer:

2 torskefilet

2 spsk rucolapesto

peber

lidt citronsaft

 

Jeg køber frosne torske filleter fra færørerne. De er virkelig fine i friskhed og smag.

Læg optøede filleter på fad og smør med pesto og lidt citronsaft. Vakuum pak dem.

De skal have 25 min ved 50 grader. De bliver perfekte og skiller så fint i flager.

Vi fik et sous vide tilberedt nyt løg til – det vil jeg ikke skrive meget om, for jeg havde ikke styr på tiden og temperatur. Det blev kedeligt. Men vi fik også nye kartofler til!! Jeg gav retten lidt farve med blomster.

Jeg har tilberedt kullerloin på samme måde og samme tid.

God fornøjelse og tak fordi du læste med.

 

Følg:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *