Kokosmakroner – nemme

Kokosmakroner  – nemme

Jeg vender gang på gang tilbage til at bage kokosmakroner. Disse er nemt bagt 2 ingredienser og du er igang. En anden god ting er at de er gode at have i fryseren. Jeg vil lægge et par forskellige opskrifter – først de nemme.

Du skal bruge:

1 dåse kondenseret mælk

300 g kokosmel

Ja så er det bare at åbne dåsen, komme mælken i en skål og røre kokosmel i. Jeg syntes faktisk det er for enkelt, så jeg tilsætter lidt reven skal af citron, appelsin skal kan også bruges. Ligesom jeg ofte tilsætter 50 g reven marcipan. – Jeg har også forsøgt at erstatte lidt af kokosmelet med ristet kokoschips så der kommer lidt struktur.

Du former små toppe på en plade med bagepapir og bager i ca. 10-15 min, alt efter størrelse ved 175 grader.

Skal de være lidt mere festlige, så kan du smelte 50 g chokolade og dyppe bunden heri.

God fornøjelse og tak fordi du læste med.

Følg:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *