Rødbeder med brombær
Kan du få fat i helt små rødbeder – så er det så fin en spise. Men selvfølgelig kan større bruges de skal blot skæres i mindre tern eller skiver. Når det er årstid for brombær så er en mørk salat med rødbeder godt som tilbehør. Selvfølgelig kan man tilsætte feta ost eller ristede græskarkerner.
Jeg vender dog tilbage til det helt enkelte hvor det handler om rødbeder med smag og brombær for lidt syre og jeg elsker den mørke salat.
Du skal bruge
Små rødbeder (min var ca. stor valnød str.)
Brombær
Lidt bredbladet persille
Til dressing bruger jeg:
Sirup af stikkelsbær og havtorn fra Samsø landkøkken. Det kan erstattes med lidt honning eller anden frugtsirup
Kirsebæreddike
Olivenolie
Salt og peber
Kog de små rødbeder alt efter størrelse – min var små kogetiden var ca. 15 min. De skal have lidt bid.
Kom i skål.
Rør dressing og kom over rødbederne.
Anret og pynt med brombær og lidt bredbladet persille.
God fornøjelse og tak fordi du læste med.